ENBI cases

AllAutomotiveHuishoudelijkIndustrieMedisch

LSR – Ball

Liquid Silicone Rubber Ball Together with UNIpace, The Polymer Application Center of...

Read More

Mono Spuitgieten

Mono Spuitgieten – Industrie

Read More

Mono Spuitgieten

MONO SPUITGIETEN

Read More

Mono Spuitgieten – Automotive

SPUITGIETEN

Read More

Siliconen Spuitgieten – Industrie

SILICONEN SPUITGIETEN

Read More
Siliconen-spuitgieten-Medisch

Siliconen Spuitgieten – Medisch

SILICONEN SPUITGIETEN

Read More

Insert Omspuiten – Industrie

INSERT OMSPUITEN

Read More

Assemblage – Huishoudelijk

ASSEMBLAGE

Read More
Medisch Mono spuitgieten

Mono Spuitgieten – Medisch

BATTERY PACK Deze draagbare stroomvoorziening voor de medische wereld is een mooi...

Read More

Mono Spuitgieten – Automotive

Lift Bar Ook in de auto’s van onder andere Mercedes, BMW en...

Read More

KUNSTSTOF

Ook in de auto’s van onder andere Mercedes, BMW en Audi zijn onderdelen te vinden die gemaakt zijn door Enbi Plastics & Silicones! Een voorbeeld is de lift bar, die het verbindingsstuk vormt tussen autoruiten en hun elektrische bediening. 

Voor onze Duitse klant Vorwerk Elektrowerke, producent van premium huishoudelijke apparaten, maken we onder andere onderdelen voor hun slimme Thermomix-keukenmachines. Deze zijn zowel gericht op professionele keukens als op de consumentenmarkt. Een van de onderdelen die Enbi Plastics & Silicones maakt, is een positieschakelaar die ervoor zorgt dat de motor van de keukenmachine alleen wordt ingeschakeld als er een kom op is geplaatst.

Deze draagbare stroomvoorziening voor de medische wereld is een mooi voorbeeld van co-creatie. Onze klant kwam met het idee om een krachtige batterij te maken voor de medische wereld. Deze kan gebruikt worden op trolleys met apparatuur waarmee het personeel rechtstreeks bij patiënten aan het bed kan komen. De batterij is zo krachtig dat hij met één keer opladen een volledige dienst lang voldoende stroom levert.

Siliconen

Liquid Silicone Rubber (LSR) is een vloeibaar siliconen materiaal, wat verwerkt wordt door middel van een spuitgietproces. Dankzij de bijzondere materiaal- en verwerkingseigenschappen biedt LSR unieke vormgevings- en productiemogelijkheden voor Enbi Plastics & Silicones.

Liquid Silicone Rubber (LSR) is een steeds frequenter ingezette materiaalsoort voor spuitgietwerk bij Enbi Plastics & Silicones. Het is duurzaam, flexibel en extreem veelzijdig. Daarnaast is het ook nog eens kostenefficiënt.

De onderscheidende eigenschappen van Liquid Silicone Rubber (LSR), maakt LSR breder en eenvoudiger inzetbaar dan conventionele siliconen met hoge consistentie en thermoplastische elastomeren.
Siliconen is een synthetische stof gemaakt uit kwartszand. Er bestaat een grote variëteit aan molecuulstructuren waardoor dit materiaal in meerdere gradaties voorkomt, zoals oliën en vetten (basisgrondstof voor chip / Waver industrie) en LSR.

contact ENBI

Je formulier is succesvol verzonden,
we nemen z.s.m. contact met je op.
Popup Form