Lift Bar

Ook in de auto’s van onder andere Mercedes, BMW en Audi zijn onderdelen te vinden die gemaakt zijn door Enbi Plastics! Een voorbeeld is de lift bar, die het verbindingsstuk vormt tussen autoruiten en hun elektrische bediening. Vroeger werd hiervoor een gat geboord in het glas, maar dit is niet mogelijk in het gelaagde, veiligere glas dat nu wordt gebruikt. Daarom was er een maatvast onderdeel nodig dat een solide verbinding tussen de ruit en de technologie vormt.

Onze klant lijmt de lift bars met kit vast aan de autoruiten. Enbi Plastics zorgt voor de voorbewerking: we maken gebruik van een activator en primer. Dit gebeurt in een volledig klimaatgeregelde ruimte. Na productie voeren we steeds versnelde verouderingstesten uit: door water op de onderdelen te doen en ze vijf dagen aan een bepaalde temperatuur bloot te stellen, wordt gecontroleerd of de kit niet loslaat. Hiermee zorgen we voor optimale zekerheid.

We produceren dit product continu, waarbij de voorraad steeds op het juiste niveau moet blijven voor de klant. Tegelijk heeft het product door het gebruik van primer ook een houdbaarheidsdatum: de klant moet het binnen een bepaalde tijd gebruiken om de veiligheid te kunnen garanderen. Enbi Plastics is hiervoor een belangrijke schakel in het logistieke proces en levert de lift bars just in time (JIT) aan. Ook wordt het product nauwkeurig bij ons gecontroleerd en is elk product te identificeren en te traceren, inclusief het batchnummer van de gebruikte vloeistoffen.

contact ENBI

Je formulier is succesvol verzonden,
we nemen z.s.m. contact met je op.
Popup Form