wie is ENBI

BEDRIJFSVIDEO

Enbi bedrijfsvideo
Video afspelen

FILOSOFIE

“Geen enkel product is hetzelfde. Daarom zoeken we bij ENBI altijd samen naar een oplossing op maat”

In elke fase van het proces zoeken we met de opdrachtgever naar de best mogelijke oplossing voor het vraagstuk. We zijn alert op de op product en toepassing afgestemde prijs-kwaliteitsverhouding. Met een goed doordacht proces en hoogwaardige automatisering van de productie weten we constante kwaliteit en optimale efficiëntie te garanderen.

De korte keten van onze totaalaanpak betekent de grootst mogelijke betrouwbaarheid. Werken met ENBI betekent de combinatie van het beste product, betrouwbare processen en de hoogste kwaliteit.

waar wij voor staan

ONZE MISSIE

Onze klanten helpen om de best mogelijke oplossing te bieden voor hun specifieke vraag, daarbij gebruikmakend van onze kennis en ervaring.

We doen dit door technisch hoogwaardige en duurzame producten/diensten te leveren.

Met kennis van markt en product en door mee te denken met de klant willen we een sterke partner zijn bij de totstandkoming van een succesvol product. We voegen waarde toe waardoor onze klant betere resultaten kan behalen.

Belangrijke schakel hierbij is de mens. Zonder onze mensen en hun inzet zijn we nergens. Het is dan ook belangrijk om een goed werkklimaat te bieden met gelijke kansen en ruimte voor iedereen.

ONZE VISIE

Streven naar een samenwerking met onze klant op basis van gelijkheid. Een partnership waarbij meerdere aspecten kunnen leiden tot succes.

Steeds met de klant mee blijven denken en oplossingen op maat bieden is onze kracht. Dit begint bij onze rol bij het idee, ontwerp of design. Het eindigt bij het product van de klant binnen diens eigen organisatie of bij een eindklant. Enbi streeft naar producten die de verwachtingen van klanten overtreffen en succesvol zijn in de relevantie markten.

Kwaliteit is leidend, flexibiliteit vanzelfsprekend. Op veranderingen spelen we in en we handelen ernaar.

Co-creatie passen we toe de meest brede zin van het woord. We zijn niet zomaar een leverancier, maar helpen klanten echt vooruit.

Wij bieden de beste werkomgeving voor mensen die deze passie delen. Samen bieden we in onze organisatie ongekende meerwaarde.

NORMEN EN WAARDEN

We werken met plezier, hebben respect voor elkaar en waarderen elkaars mening. We proberen elke dag beter te worden door elkaar te helpen. Zaken doen vanuit de gedachte dat je elkaar nodig hebt om tot resultaat te komen. Dat is samenwerken.

ENBI’s succes wordt gemaakt door ons allemaal. Om dit te bereiken is het belangrijk om transparant en eerlijk te zijn.

Deze normen en waarden dragen we uit.

HISTORIE

1949

Opstart van ENBI

1970

Grote samenwerking met Oranje Nassau

1976

1994

Schermafbeelding 2021-04-01 om 08.55.58

1997

Wijziging naar Koninklijke Ten Cate Enbi

2001

Overname door Saltec – Enbi Plastics

Logo oud

2016

Overname Jatho – ENBI Plastics

Schermafbeelding 2021-04-01 om 08.56.32

2021

ENBI Plastics & Silicones

ENBI plastics & siliconesDé sparring partner voor de ontwikkeling van een geheel nieuwe oplossing.

contact ENBI

Je formulier is succesvol verzonden,
we nemen z.s.m. contact met je op.
Popup Form