waarom ENBI

“Een perfect passende oplossing voor uw vraagstuk, hoogwaardige eindproducten van de beste kwaliteit en optimale processen.”

KWALITEIT IN INNOVATIE

ELK DETAIL TELT

ENBI weet dat elk detail telt en daarom richten we onze werkwijze zo in dat het resultaat tot in de puntjes klopt. Betrouwbare processen leveren een perfect passende oplossing op voor uw vraagstuk, hoogwaardige (eind)producten van de beste kwaliteit. De inrichting van onze processen zorgt voor efficiency en constante productkwaliteit. We zijn dan ook trots op onze certificeringen:

ISO 9001

ISO 13485 (medische hulpmiddelen compliance)

ISO 14001 (milieu)

Tevens is ENBI UL-gecertificeerd.

“Een perfect passende oplossing voor uw vraagstuk, hoogwaardige eindproducten van de beste kwaliteit en optimale processen”

LQRA ISO 9001, 14001 en 13485

MILIEU

Kunststof of siliconen zijn te vinden in talloze apparaten en voorwerpen, voor specialistisch en alledaags gebruik. De goede eigenschappen van deze materialen maken kunststof en siliconen vaak de beste oplossing, bijvoorbeeld vanwege een laag gewicht, geleiding, stijfheid, of juist de flexibiliteit van siliconen.

EN DUURZAAMHEID

Duurzaamheid kan aan dat lijstje worden toegevoegd. Veel kunststoffen zijn prima terug te winnen en opnieuw te gebruiken. Bij ENBI zien we onze rol hierin en daarom houden we tijdens het ontwerp al rekening met duurzaamheid in de hele levenscyclus. Vanaf elk idee duurzaamheid betrekken bij de keuzes van materiaal en vormgeving levert zo een positieve bijdrage aan het milieu.

Eén plek voor engineering, samples, proefmatrijzen, productie, assemblage en verpakking.

ENBI Plastics & Silicones heeft twee locaties. Op onze hoofdvestiging in Echt ontwikkelen we producten, processen en assemblage. Onze machines draaien 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dit is mogelijk door onbemande productie, waarbij experts online en real-time alle processen controleren.

Op onze tweede locatie in Hongarije produceren we de arbeidsintensieve producten. Zo kunnen we flexibel en kostenefficiënt inspelen op uw wensen. Of het nu gaat om grote of kleine series, het is altijd mogelijk tegen een aantrekkelijk tarief te produceren.

duurzaam en verantwoord ondernemen
in een goede werkomgeving​

“Het milieu zoveel mogelijk ontzien bij onze bedrijfsactiviteiten is een van de belangrijkste doelstellingen van ENBI”

Wij streven dan ook naar:

– Een optimaal evenwicht tussen onze missie en de zorg voor het milieu;

– Bescherming van het milieu én de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, klanten, leveranciers en bezoekers.

Vanwege onze eigen verantwoordelijkheden voor mens en milieu is ENBI gecertificeerd volgens ISO 14001:2015. Deze norm draait om de eisen aan een milieu-managementsysteem.

Jaarlijks maken we een overzicht van relevante bedrijfsprocessen waar milieunormen voor zijn gesteld om de uitkomst te vergelijken met onze doelstellingen.

ENBI’s milieubeleid is een zaak van de hele organisatie. Al onze medewerkers leveren een actieve bijdrage aan de zorg voor het milieu, gebaseerd op adequate kennis over milieubewust en duurzaam handelen. Voldoen aan alle gestelde milieuwet- en regelgeving is voor ons vanzelfsprekend om bij te dragen aan een duurzame samenleving.

ENBI CASES

Plastic Silicone household
Assemblage – Huishoudelijk
ENBI plastics & silicones | Silicone molding
Silicone Rubber (LSR)
Medisch Mono spuitgieten
Mono Spuitgieten – Medisch

contact ENBI

Je formulier is succesvol verzonden,
we nemen z.s.m. contact met je op.
Popup Form