ONZE MARKTEN

Enbi Plastics bewerkt en verpakt complete eindproducten

ONZE MARKTEN

Enbi Plastics bewerkt en verpakt complete eindproducten

ONZE MARKTEN

Enbi Plastics bewerkt en verpakt complete eindproducten

MEDISCHE HULPMIDDELEN

In de medische wereld is het bieden van optimale zekerheid een absolute voorwaarde. Kwaliteit is hierbij leidend. Het welzijn van de patiënten staat hierbij altijd voorop! Bij het produceren van medische hulpmiddelen van kunststof en/of medische siliconen komen dan ook strenge normen kijken.

Enbi Plastics is ISO13485 (compliance) gecertificeerd en garandeert daarmee een werkwijze waarin het leveren van topkwaliteit voorop staat!

medisch, medische hulpmiddelen, spuitgieten, kwaliteit, Enbi, Enbi Plastics

AUTOMOTIVE

Van onderdelen voor de productie in de automotive industrie, tot zichtbare en onzichtbare kunststofproducten in de auto. Enbi Plastics heeft ruime ervaring in het ontwikkelen en produceren van toepassingen voor de automobielindustrie door het spuitgieten van kunststof, silicone en een combinatie hiervan!

De combinatie van LSR (Liquid Silicone Rubber) met kunststof biedt uitstekende eigenschappen voor de automotive industrie. Silicone is duurzaam, flexibel en heeft een hoge thermische stabiliteit. Dit maakt het een uitstekende keuze voor componenten onder de motorkap, zoals membranen voor onder andere koelwatersystemen, O-ringen en kabelboomcomponenten.

automotive, automobielindustrie, spuitgieten, spuitgietwerk, automotive spuitgieten, Enbi, Enbi Plastics

HUISHOUDELIJKE APPARATEN

Ook in apparaten die we dagdagelijks gebruiken, zitten onderdelen verwerkt die geproduceerd zijn door Enbi Plastics. Wij werken samen met gerenommeerde merken/producenten van huishoudelijke apparatuur. Zo produceren we onderdelen van stofzuigers en keukenmachines, waarbij de ontwikkeling van deze producten bij Enbi gebeurt.

huishoudelijke apparaten, spuitgieten, Enbi, Enbi Plastics, spuitgietwerk

INDUSTRIE

De industriële toepassingsmogelijkheden van kunststoffen en siliconen zijn eindeloos.

Enbi Plastics maakt onder andere onderdelen voor de print- en kopieerapparatuur, papiertransportsystemen en verlichting. Op wens kan Enbi Plastics ook de assemblage en nabewerking voor u verzorgen.

industrie, print apparatuur, verlichting, spuitgieten, spuitgietwerk, Enbi, Enbi Plastics

Enbi Plastics ontwikkelt, produceert, assembleert, bewerkt en verpakt complete eindproducten, halffabricaten en onderdelen. Dit doen we voor klanten in diverse markten.