ONZE MARKTEN

Enbi Plastics bewerkt en verpakt complete eindproducten

ONZE MARKTEN

Enbi Plastics bewerkt en verpakt complete eindproducten

ONZE MARKTEN

Enbi Plastics bewerkt en verpakt complete eindproducten

MEDISCHE HULPMIDDELEN

In de medische wereld is het bieden van optimale zekerheid een voorwaarde. Bij het produceren van medische producten van plastic en/of medisch siliconen komen daarom strenge normen kijken. Enbi Plastics is ISO13485 (compliance) gecertificeerd en garandeert daarmee een werkwijze waarin het leveren van topkwaliteit voorop staat.

AUTOMOTIVE

Van benodigdheden voor de productie in de automobielindustrie tot zichtbare en onzichtbare kunststof onderdelen in de auto: Enbi Plastics heeft ruime ervaring in het ontwikkelen en produceren voor toepassingen in de automobielindustrie.

HUISHOUDELIJKE APPARATEN

Enbi Plastics werkt samen met diverse grote spelers in huishoudelijke apparatuur. Zo produceren we bijvoorbeeld onderdelen van stofzuigers en keukenmachines, die in huis van begin tot eind worden ontwikkeld.

INDUSTRIE

De industriële toepassingsmogelijkheden van plastic en siliconen zijn eindeloos. Enbi Plastics maakt onder andere onderdelen voor papiertransportsystemen en verlichting. Op wens compleet geassembleerd en verpakt.

AGRO

Wij produceren de meest uiteenlopende producten voor de agrarische sector. Hierbij zoeken we naar de meest optimale, efficiënte én milieuvriendelijke oplossing. Onze engineers denken graag met u mee.

Enbi Plastics ontwikkelt, produceert, assembleert, bewerkt en verpakt complete eindproducten, halffabricaten en onderdelen. Dit doen we voor klanten in diverse markten.