WIE IS ENBI PLASTICS?

We zoeken bij Enbi Plastics altijd naar een oplossing op maat

WIE IS ENBI PLASTICS?

We zoeken bij Enbi Plastics altijd naar een oplossing op maat

WIE IS ENBI PLASTICS?

We zoeken bij Enbi Plastics altijd naar een oplossing op maat

HISTORIE

Historie, Enbi, Enbi Plastics, spuitgieten

Enbi Plastics, het bedrijf dat zich heeft ontwikkeld tot kennispartner en co-creator op het gebied van kunststof en silicone producten, begon ooit als onderdeel van Ten Cate Enbi. Ten Cate Enbi, van oorsprong producent van rubber ballen voor de mijnbouw, startte in 1967 een divisie voor de fabricage van kunststof producten. Sinds 2002 gebeurt dit onder de naam Enbi Plastics B.V.

FILOSOFIE

filosofie, Enbi Plastics, co-create, spuitgietwerk

Geen enkel product is hetzelfde. Daarom zoeken we bij Enbi Plastics altijd naar een oplossing op maat. In elke fase van het proces denken we écht oplossingsgericht mee met onze opdrachtgever. We hechten daarbij veel waarde aan een op product en toepassing afgestemde prijs-kwaliteitsverhouding. Met een goed doordacht proces en hoogwaardige productieautomatisering zijn constante kwaliteit en optimale efficiëntie gegarandeerd.

MISSIE EN VISIE

MISSIE

missie, visie, Enbi Plastics, strategie, spuitgietwerk

Onze klanten helpen zoveel mogelijk rendement uit hun investering te halen: dat is onze missie. We doen dit door technisch hoogwaardige en duurzame producten te leveren en door met de klant mee te denken. Zo ontstaat naast een optimale economische return-on-investment ook een samenwerking met effect voor nu en morgen.

We combineren onze positie als kennispartner met uitvoerend vermogen. Daardoor ontzorgen wij klanten en helpen wij hen de uitdagingen in kunststofbewerking en productontwikkeling het hoofd te bieden. Zo leveren we een bijdrage aan het succes van onze opdrachtgevers waardoor we een fundamenteel verschil maken in hun toekomst.

VISIE

visie, Enbi, Enbi Plastics, spuitgieten, spuitgietwerk

Wij streven naar een samenwerking met de klant op basis van partnerschap. Door steeds met de klant mee te blijven denken, willen we met Enbi Plastics het verlengstuk van de organisatie van de klant vormen. Niet zomaar een leverancier zijn, maar als co-creator onze klanten echt vooruit helpen. Wij bieden de beste werkomgeving voor mensen die deze passie delen en samen bieden we met onze organisatie ongekende meerwaarde.