WAAROM ENBI PLASTICS?

Uw kennispartner op het gebied van kunststof en silicone producten

WAAROM ENBI PLASTICS?

Uw kennispartner op het gebied van spuitgieten en kunststofbewerking

WAAROM ENBI PLASTICS?

Uw kennispartner op het gebied van kunststof en silicone producten

KWALITEIT IN INNOVATIE

Elk detail telt. Daar zijn we bij Enbi Plastics van overtuigd. Daarom gaan we altijd voor resultaten die tot in de puntjes kloppen. Een perfect passende oplossing voor uw vraagstuk, hoogwaardige eindproducten van de beste kwaliteit en optimale processen. Want de inrichting van onze processen zorgt ervoor dat we efficiënt kunnen werken en u een constante productkwaliteit kunnen garanderen. We zijn er dan ook trots op dat we naast ISO9001 ook gecertificeerd zijn voor ISO13485 (medisch) en ISO14001 (milieu). Daarnaast zijn we UL-gecertificeerd.

OVER ENBI PLASTICS

Enbi Plastics heeft zich ontwikkeld tot een kennispartner en co-creator op het gebied van kunststof en silicone producten. Onze klanten écht vooruit helpen met hoogwaardige producten, kennis en advies: dat is onze missie. Eén plek voor engineering, samples, proefmatrijzen, productie, assemblage en verpakking. Dat betekent voor u als klant volledige ontzorging: wij kunnen het hele proces van begin tot eind voor onze rekening nemen. Want hoe minder schakels, hoe kleiner de kans op fouten en hoe efficiënter het proces. Door onze totaalaanpak wordt de keten korter en dus betrouwbaarder. Het resultaat? Gegarandeerd de beste kwaliteit en een efficiënt proces.

Enbi Plastics produceert vanaf twee locaties. In onze hoofdvestiging in Echt ontwikkelen we producten en draaien onze machines 24/7. Op onze tweede locatie in Hongarije produceren we de meer arbeidsintensieve producten. Zo kunnen we flexibel en kosten-efficiënt inspelen op uw wensen en zowel grote als kleine series tegen een aantrekkelijk tarief produceren.