WAT HEB JE NODIG OM DE BESTE CO-CREATOR TE ZIJN IN KUNSTSTOF EN SILICONEN PRODUCTEN?

Succes valt niet zomaar uit de lucht. Enbi Plastics is een organisatie waar veel energie, oog voor detail en jarenlange ervaring op het gebied van kunststof- en siliconenproductie heeft geleid tot opvallende prestaties en groei! De knowhow van onze medewerkers, in combinatie met high-end technologie, zijn de drijvende kracht achter ons succes. En daar kom jij in beeld.

ERVAREN SPUITGIETER (M/V)

In de kunststof- en siliconenproductie is een product slechts zo goed als de som van zijn onderdelen. Voor ons team geldt hetzelfde: wij zijn samen verantwoordelijk voor ons succes én het succes van onze klanten. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren spuitgieter om ons team te versterken.

Functieomschrijving

In jouw functie ben je verantwoordelijk voor het spuitgieten van kunststofproducten conform de bijbehorende kwaliteitseisen en binnen de gestelde levertijd. Je bent verantwoordelijk voor o.a. de volgende taken:

  • Het zelfstandig bouwen, instellen en aanlopen van machines, robots en randapparatuur t.b.v. de productie;
  • Verhelpen van storingen en verbeteren processen (LEAN);
  • Het uitvoeren van alle voorkomende productieactiviteiten;
  • Je werkt in dagdienst.

Interesse?

Ben jij in het bezit van een afgeronde cursus spuitgieten 1 en 2? Heb jij al enige jaren ervaring als spuitgieter? Wil jij onderdeel zijn van een hecht team en beheers je zowel de Nederlandse als Engelse taal?

Stuur dan je CV en motivatie naar vacature@enbi-plastics.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.